Ma-Pe: 07.00 - 17.00 (17.00 - 20.00)

La: 10.00 - 14.00
 

gallery/autofix1_logo (1)

Soita

050 4937747

TUULILASIN VAIHTO

 

TUULILASIN VAIHTO

Mikäli lasiin tullut vaurio on sellainen ettei sitä voida enään korjata, niin myös tuulilasin vaihto onnistuu kaikkiin automerkkeihin, maailman suurimman autolasi valmistajan laadukkailla laseilla.

Nyky-autoissa olevat tuulilasit ovat liima kiinnitteisiä ja siksi vaikuttavat korin jännitykseen tämän vuoksi on tärkeää turvallisuuden kannalta että tuulilasi olisi ehyt.

Asennamme tuulilasien lisäksi myös takalasit ja sivulasit kaikki autoihin ja korimalleihin.

Tuulilasin vaihdossa aikaa menee noin puolipäivää, auto otetaan työn alle aamulla ja laitamme viestin iltapäivällä kun auto on noudettavissa. 

 

TUULILASIN KALIBROINTI

Yhä useammat uudet ajoneuvot on varustettu kehittyneillä kameraan tai tutkaan perustuvilla avustusjärjestelmillä, kuten automaattisella hätäjarrutuksella, automaattisella vakionopeuden säädöllä, mukautuvilla valoilla, kaistanvahdilla tai pysäköintiavustimella.

Näiden järjestelmien tarkka kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen on tärkeää, koska pienikin suuntausvirhe voi aiheuttaa virheen järjestelmän toiminnassa tai estää sen toiminnan kokonaan.

 

TUULILASIN KORJAUS

Kiveniskemä tai pieni särö voidaan lähes poikkeuksetta korjata. Korjaaminen kannattaa, sillä tuulilasiin tullut pienikin vaurio laajenee nopeasti ajan mittaan koko tuulilasin läpi ulottuvaksi halkeamaksi.

Kuljettajan näkökentässä oleva tuulilasivaurio voi johtaa ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Suojaa ilmaantunut vaurio teipillä jotta se ei likaannu, tämä edes auttaa korjauksen lopputuloksen saamista huomaattomaksi.

Tuulilasin iskämä korjaus kestää n.30min jonka jälkeen autoa voi käyttää normaalisti.

Iskemä korjaus 65€ / mikäli autossa on lasivakuuutus korjaus on 0€ ja lasku menee vakuutusyhtiöön.

 

Näin toimit jos tuulilasiin tulee kiveniskemä

  • Suojaa iskemä teipillä, näin lika ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan paras mahdollinen

  • Korjauta iskukohta mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse leveämään 

  • Voit varata ajan verkossa 24/7 tai soittamalla 050 4937747

  • Tuulilasin korjaus kestää noin puoli tuntia

  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen

 

LASIVAKUUTUS

Mikäli autossa on lasivakuutus, tuulilasin iskemän korjaus on teille ilmainen. Teidän ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, sillä me hoidamme sen puolestanne.

Tuulilasin vaihdossa maksatte ainostaan vakuutuksenne mukaisen omavastuuosuuden. Loppusumma maksetaan vakuutusyhtiön toimesta.

 

TUULILASIN PYYHKIJÄNSULAT

Tuulilasin vaihdon yhteydessä suositellaan aina vaihtamaan myös uudet sulat, koska vanhat ja kovettuneet sulat saattavat tehdä naarmoja uuteen tuulilasin.

Meiltä löytyy laaja valikoima Valeon rungottomia laatu pyyhkijöitä.

 

SIJAISAUTO

Tuulilasin vaihdon ajaksi meiltä on myös saatavissa sijaisauto, kun varaatte aikaa tuulilasin vaihtoon on hyvä samalla varata myös tarvittava sijaisauto hyvissä ajoin.

 

gallery/20190128_103241
TIEDUSTELUT / VARAUKSET

Tuulilasin korjaus tuulilasin vaihto tuulilasin asennus tuulilasi liimaus tuulilasin korjaus tuulilasi korjaus tuulilasi iskemä korjaus vakuuutusyhtiö pohjola lähitapiola if turva fennia tuulilasi vakuutus lasiturva autolasi

Nimi  
Sähköposti  
Rekisteritunnus   
Automerkki (ei pakollinen)  
Vakuutusyhtiö (ei pakollinen)  
Vahinkotunnus tai vahinkopäivä (ei pakollinen)  
Viesti