bg image

Tuulilasit

TUULILASIN KORJAUS TAI VAIHTO?

Iskemän korjaus

Kiveniskemä tai pieni särö voidaan lähes poikkeuksetta korjata. Korjaaminen kannattaa, sillä tuulilasiin tullut pienikin vaurio laajenee nopeasti ajan mittaan koko tuulilasin läpi ulottuvaksi halkeamaksi. Kuljettajan näkökentässä oleva tuulilasivaurio voi johtaa ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa. Suojaa ilmaantunut vaurio teipillä jotta se ei likaannu, tämä edes auttaa korjauksen lopputuloksen saamista huomaattomaksi.
Iskemien korjaus 65€

Halkeaman korjaus

Halkeaman korjaus voidaan suorittaa tapauskohtaisesti riippuen halkeamasta ja sen pituudesta. Hinnoittelu on halkeman korjauksessa tapauskohtainen.

Tuulilasin vaihto

Mikäli lasiin tullut vaurio on sellainen ettei sitä voida enään korjata, niin myös tuulilasin vaihto onnistuu kaikkiin automerkkeihin, maailman suurimman autolasi valmistajan laadukkailla laseilla.

Lasivakuutus

Mikäli autossa on lasivakuutus, tuulilasin iskemän korjaus on teille ilmainen. Teidän ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, sillä me hoidamme sen puolestanne.

Tuulilasin vaihdossa maksatte ainostaan vakuutuksenne mukaisen omavastuuosuuden. Loppusumma maksetaan vakuutusyhtiön toimesta.

TÄSTÄ LINKISTÄ SUORAAN 24/7 NETTIAJANVARAUKSEEN tai soita numeroon 050-5549377